Led Verlichting is niet allemaal identiek gemaakt

Sommige zijn generieke merken, terwijl anderen de hoogste kwaliteit nastreven. Daarom moet je weten hoe je goede Led lampen en Led spots kiest. Je moet de goede kunnen onderscheiden van degenen die niet erg lang zullen meegaan. Gelukkig zijn er manieren hoe je dit gemakkelijk kunt doen, zonder een expert in verlichtingsarmaturen te zijn.Hier zijn enkele aanwijzingen om in gedachten te houden bij het kopen van led lampen.

  • Kijk naar het Energie Star label. Het eerste wat je moet zoeken op een Led lamp is het Energie Star label. Dit geeft aan dat de Led Lamp die je gaat kopen echt energiezuinig is. Dit label toont ook aan dat de soort of het merk Led lamp dat je koopt, aan alle eisen die nodig zijn voor de productie van hoge kwaliteit Led lampen voldoet.

De meeste Led verlichting met een Energie Star label, heeft een garantie van drie jaar. Dus, als je een Led spot wilt aanschaffen met de garantie om te ruilen mocht er binnen 3 jaar iets mankeren, dan moet je kijken naar Led verlichting met dit label.

  • Kijk naar de Lumen niet naar het Wattage. Kijk bij het zoeken naar een goede led lamp of Led spot , naar het lumen en niet het wattage van de lampen. Omdat de helderheid van led verlichting is gebaseerd op lumen en niet op wattage, is dit belangrijker dan het aangegeven wattage op de etiketten. Maar zorg ervoor dat de led verlichting die je gaat kopen meer lumen per watt produceert dan de traditionele lampen, zoals gloeilampen en tl-lampen.
  • Controleer het Licht Kleur en Licht Consistentie LED verlichting van hoge kwaliteit produceert helder wit licht dat in de loop der jaren niet verandert.

Badkamer led inbouwspots

Dus zorg er bij het zoeken naar een goede kwaliteit LED lamp voor, dat je het in de winkel hebt getest, zodat je de kwaliteit van het licht kan zien. Het moet helder zijn en een wit licht produceren dat nier flikkert. LED  verlichting is een zeer gunstige verlichtingsmogelijkheid. Zorg er dus bij de aankoop van LED verlichting voor dat je een goede kwaliteit koopt, zodat je kunt profiteren van de voordelen die het biedt. Ze zijn duurder dan traditionele lampen dus het is alleen maar verstandig om zorgvuldig te zijn bij het selecteren van het soort en merk led spots die je in je huis wilt gebruiken. Als u led spots of led inbouwspots wilt bekijken op onze website en u heeft nog vragen dan kunt u gebruik maken van ons contact formulier. We geven u graag advies en antwoord op al uw vragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *